> Referenties - Parkeeradvies > Menu

Onze projecten

Uitgelichte projecten

Referenties

Onderstaande referentie tablets geven informatie over een beperkt aantal uitgelichte referenties van Parkeeradvies.com B.V.. Als u verder naar beneden scrolt ziet u een kaart met een selectie van nog veel meer referenties.

Amsterdam The Style Outlets

Designer Outlet in ontwikkeling. Gereed eind 2020. Sinds maart 2019 werkt Parkeeradvies.com B.V. als strategisch parkeeradviseur aan dit mooie en uitdagende project. Samen met andere adviseurs zoals o.a. Goudappel Coffeng en BBN Consultants.

Lees meer >>

Gemeente Haarlemmermeer Raadhuis Parking

De gemeente Haarlemmeermeer herontwikkelt een groot deel van het centrum inclusief een nieuw gemeentehuis aan de achterzijde van het Raadhuis met onder het gemeentehuis een nieuwe parkeergarage.

Lees meer >>

Gemeente Scherpenzeel

Onderzoek naar de haalbaarheid van een ondergrondse parkeergarage hoek Dorpsstraat/Vijverlaan. In opdracht van de gemeente Scherpenzeel een onderzoek gedaan. Meerdere varianten qua aantallen en boven-

Lees verder »
Amsterdam Amstelstation parkeeradvies

Amsterdam Amstelstation

De parkeergarage Amstelstation is een ondergrondse openbare parkeergarage van circa 100 of 160 parkeerplaatsen onder een mixed use project in ontwikkeling. Opdrachtgever MRP Development B.V.

Lees verder »
Rotterdam Delftseplein parkeeradvies

Rotterdam Delftseplein

AM Real Estate Development B.V. heeft deelgenomen aan de tender voor de herontwikkeling van het Delftseplein direct naast het station in Rotterdam. Parkeeradvies.com is gevraagd

Lees verder »

Beknopte

Referenties

Door onze lange werkervaring bij meerdere werkgevers in de parkeerbranche zijn er vele referentieprojecten beschikbaar waar onze adviseurs bij Parkeeradvies.com B.V. of eerder in hun carriere bij betrokken zijn geweest. in de kaart hieronder volgt slechts een beperkte selectie van alle beschikbare referenties. Als u op een blauw icoontje op de kaart klikt, volgt een korte toelichting. Parkeeradvies.com B.V. helpt snel op weg en implementeert succesvol technische, commerciële, management en innovatieve parkeerprojecten.