> Het gezicht achter Parkeeradvies.com - Parkeeradvies > Menu

Het gezicht achter Parkeeradvies.com

De oprichter van Parkeeradvies.com B.V. is Mathijs Smissaert. Als adviseur helpen wij u graag op weg zonder dikke rapporten. Zodat u zelf verder kan. Onze kracht is advies te geven dat in de praktijk werkt. Onze drijfveer is om samen het verschil te maken.

Parkeeradvies.com werkt!

Meer dan 15 jaar praktijkervaring bij verschillende parkeerexploitanten vormden de aanleiding voor het starten van Parkeeradvies.com B.V..

Onze motivatie is om het parkeerprodukt en de dienstverlening te verbeteren met een goede kosten/baten verhouding. Door toepassing van de theorie met de nuance van de praktijkervaring. Parkeeradvies.com B.V. geeft een gedegen advies dat aansluit op de praktijk. Desgewenst implementeren wij het advies ook.

Successen

De grootste successen zijn het realiseren van omzet- en winstverdubbeling, het verbeteren van het ontwerp en de klantvriendelijkheid en verkoopbaarheid van parkeervoorzieningen, de succesvolle acquisitie van nieuwe parkings en introductie van nieuwe diensten als commercieel straat parkeren(PGN), hosting voor Parkline, communicatie met parkeerautomaten (van start tot marktleider), supermarkt parkeren (van start tot marktleider) en de introductie van Budgetparkings.

Pragmatisch en oplossingsgericht

Klanten omschrijven Parkeeradvies.com B.V. als een resultaat- en klantgerichte dienstverlener die samen met de klant pragmatisch en oplossingsgericht werkt en waarde toevoegt vanuit een gedegen achtergrond. Als partner denkt en werkt Parkeeradvies.com B.V. graag mee.

Kernwoorden

  • Samenwerken
  • Doelgericht
  • Onafhankelijk
  • Analytisch
  • Commercieel
  • Innovatief en enthousiast

Parkeeradvies.com B.V. helpt snel op weg en implementeert succesvol technische, commerciële, management en innovatieve parkeerprojecten. Parkeeradvies.com B.V. werkt!

Parkeeradvies.com B.V.

Meer weten? Parkeeradvies.com B.V. geeft u graag advies. Mail gerust voor meer informatie naar m.smissaert@parkeeradvies.com of klik op de contact button.

Neem contact op