Menu

Het gezicht achter Parkeeradvies.com

Het gezicht achter Parkeeradvies.com is Mathijs Smissaert. Als zelfstandig adviseur, manager en innovator, help ik u graag op weg zonder dikke rapporten. Zodat u zelf verder kan. Mijn kracht is advies te geven dat in de praktijk werkt. Mijn drijfveer is om samen het verschil te maken.

Parkeeradvies.com werkt!

Na meer dan 15 jaar praktijkervaring bij verschillende parkeerexploitanten ben ik gestart met Parkeeradvies.com.

Mijn motivatie is om het parkeerprodukt en de dienstverlening te verbeteren met een goede kosten/baten verhouding. Door toepassing van de theorie met de nuance van de praktijkervaring. Parkeeradvies.com geeft een gedegen advies dat aansluit op de praktijk. Desgewenst voer ik het ook zelf voor u in.

Successen

Mijn grootste successen zijn het realiseren van omzet- en winstverdubbeling, het verbeteren van het ontwerp en de klantvriendelijkheid en verkoopbaarheid van parkeervoorzieningen, de succesvolle acquisitie van nieuwe parkings en introductie van nieuwe diensten als commercieel straat parkeren(PGN), hosting voor Parkline, communicatie met parkeerautomaten (van start tot marktleider), supermarkt parkeren (van start tot marktleider) en de introductie van Budgetparkings. Als manager heb ik meer dan 10 jaar ervaring en heb ik kleine tot middelgrote teams aangestuurd.

Pragmatisch en oplossingsgericht

Klanten omschrijven Parkeeradvies.com als een resultaat- en klantgerichte dienstverlener die samen met de klant pragmatisch en oplossingsgericht werkt en waarde toevoegt vanuit een gedegen achtergrond. Als partner denkt en werkt Parkeeradvies.com graag mee.

Kernwoorden

  • Samenwerken
  • Doelgericht
  • Onafhankelijk
  • Analytisch
  • Commercieel
  • Innovatief en enthousiast

Parkeeradvies.com helpt snel op weg en implementeert succesvol technische, commerciële, management en innovatieve parkeerprojecten. Parkeeradvies.com werkt!

Curriculum vitae

  • 10 jaar APCOA Parking, directeur
  • 9 jaar RAM Mobile Date (ex Bell South en KPN), account- en salesmanager
  • 5,5 jaar P1, accountmanager en hoofd acquisitie

Een volledig CV is beschikbaar op LinkedIn: Mathijs Smissaert.
https://www.linkedin.com/in/mathijssmissaert/

Parkeeradvies.com

Meer weten over mij? Parkeeradvies.com geeft u graag advies. Mail gerust voor meer informatie naar m.smissaert@parkeeradvies.com of klik op de contact button.

Neem contact op